nieuws

Opening van DRU Inspiratiepunt lees meer

60
Trouw Event DRU Industriepark 👰🤵
23.01.2019

Kom op zondag 3 februari 2019 naar het Trouw Event op het DRU Industriepark!

Gaan jullie trouwen en hebben jullie nog geen idee wat jullie willen óf moeten jullie de laatste puntjes op de i zetten? Het Trouw Event DRU Industriepark is de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor jullie bruiloft. Jullie kunnen allerlei lekkers proeven, locaties bezichtigen (waaronder onze officiële trouwlocatie het Ouhrlokaal), workshops volgen en verschillende leveranciers ontmoeten:

Laura van Kaam
Valerie Visschedijk
Reginas bakery
Rietberg maatpakken, trouwpakken & Smokings op maat
Bibliotheek Achterhoekse Poort
Five Star Limo 
Leintjes - Trouwkaarten
Lampionwebshop.nl
Servies van Tante Lies
Best day ever events
Bart Bresser
Beijer Besselink
De tijd - Juwelier
Bruidsatelier Petra
Georgette - Ambtenaar
Heezen mode m/v - trouwpakken
Jaap Kamerakast
X-plain
Dianne Vreman - Kalligrafie
Oliver Verheij - Photobooth
Ierse pub


Het trouw evenement vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur in en rondom het Portiersgebouw (Hutteweg 24, Ulft) en is gratis toegankelijk. Meld je vooraf aan en maak kans op een romantisch Valentijnsdiner voor twee op donderdag 14 februari 2019 in grand café Het Schaftlokaal! Stuur vóór 1 februari een e-mail naar receptie@dru-industriepark.nl  met de volgende gegevens: voor- en achternamen aanstaand bruidspaar, woonplaats, telefoonnummer, verwachte trouwdatum, aantal personen dat op 3 februari komt en of je wel of niet meer informatie wil over trouwen op het DRU Industriepark.