nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
We hebben jullie gemist
29.05.2020

Het moment waar we 2,5 maand reikhalzend naar uit hebben gekeken, is aangebroken: vanaf maandag 1 juni mogen wij onze deuren weer openen voor publiek. En wat hebben we daar zin in, want we hebben jullie ongelooflijk gemist!

Vanaf dinsdag 2 juni gaat in het Portiersgebouw bibliotheek de Achterhoekse Poort weer open voor publiek en hervat de muziekschool haar een-op-een muzieklessen.

Het DRU Filmhuis presenteert in de maand juni een speciaal filmprogramma waarbij films meerdere malen per dag worden vertoond.
Houd onze agenda pagina in de gaten voor het actuele programma.

Terrassen en Schaftlokaal gaan weer open
Maar we beginnen aanstaande maandag 1 juni natuurlijk eerst met de meest bijzondere 2de Pinksterdag van deze eeuw: vanaf 12.00 uur gaan onze speciaal ingerichte terrassen én ons Schaftlokaal ein-de-lijk weer open. Onze collega’s staan in de startblokken om iedereen weer persoonlijk welkom te mogen heten en te verwennen met vers getapte drankjes op zonovergoten terrassen, een met liefde uitgeserveerde lunch en een lach van oor tot oor.

Onze terrassen zijn corona-bestendig ingericht, met 1,5 meter tussen de tafeltjes en een speciale bottleservice om contact met ons personeel zo veel mogelijk te minimaliseren. Bestel een bucket met je favoriete drankjes en werk de hele bucketlist af.

Klik hier om te reserveren.

Extra maatregelen
De overheid heeft een aantal strikte voorwaarden opgelegd aan de horeca: we mogen ons Schaftlokaal alleen openstellen op reservering en met een maximum aantal van dertig personen. Alle tafeltjes staan minimaal 1,5 meter uit elkaar en contact binnen die 1,5 meter met personeel wordt geminimaliseerd. Tafels en stoelen worden na ieder gebruik gedesinfecteerd. En natuurlijk moeten we al onze gasten bij binnenkomst gezondheidsvragen stellen. Het zal even wennen zijn, maar door al deze maatregelen kunnen we iedereen wel weer veilig ontvangen en de gezondheid van al onze gasten en ons personeel waarborgen.