nieuws

Het nieuwe theaterseizoen biedt een uitgebalanceerd programma. lees meer

60
We kunnen weer schaften!
13.05.2020

Het is nu door de maatregelen helaas nog niet mogelijk om een hapje buiten de deur te eten. Maar dat betekent niet dat je niet meer van een heerlijke Schaftlokaal maaltijd, vers belegde broodjes of een lekkere borrelplank kan genieten!  

Maaltijden To Go 

Zin in een verse, lekkere maaltijd zonder uren in de keuken te hoeven staan?
Vanaf nu kan je elk weekend de lekkerste maaltijden bij ons afhalen. Bij het afhalen van de bestelling ontvang je van ons de opwarm instructies.


Schaft to go 

Zin in iets lekkers voor tussendoor, de lunch of borrel? Kom voor heerlijke a la minute belegde broodjes of smakelijke taartjes naar ons Schaft To Go loket. Daarnaast ook borrelplanken op een heuse plank voor de thuisborrel of vrijmibo en verschillende koffies to go


IJSLOKAAL 

In samenwerking met ijsboerderij de Steenoven uit Hummelo is een kleine zeecontainer ingericht als ijssalon, vlakbij de waterspeelplaats en het terras. Een prima plek om (met gepaste afstand) te genieten van een heerlijk schepijsje!

-          Keuze uit 13 loeigoede smaken ijs
-          Strippenkaart voor de echte ijsliefhebber

NIEUW: vanaf nu zijn er ook twee soorten ijscoupes beschikbaar! Verse aarbeien met vanille-ijs en slagroom of vers fruit met twee bollen sorbetijs.


Openingstijden
Maaltijden To Go
Vrijdag t/m zondag. Bestellen voor 17:00 uur, ophalen tot 20:00 uur

Schaft To Go
Maandag t/m zondag: 10:00 uur - 20:00 uur

IJslokaal
Maandag t/m zondag: 12:00 uur - 20:00 uur