nieuws

Koffie-to-go en Stoofpotjes Drive-thru lees meer

60
Zomerprogramma
08.07.2020

Ook deze zomer is er van alles te beleven op het DRU Industriepark!

 • Het zomerprogramma begint om zondag 19 juli met twee uitverkochte concerten (in combinatie met respectievelijk een brunch en een diner) van Boh Foi Toch.
 • Deze zomer zijn er verschillende optredens in de theaterzaal op het DRU Industriepark vanwege het tiende Internationaal Euregio Rijn–Waal Studentenmuziekfestival. Op dinsdag 21 juli om 19.30 uur brengen Daniël Vissers en Peiyun Xue uit Nederland werk van Schumann, Chopin en Brahms. De toegang is gratis, maar vanwege de huidige voorschriften er dient wel een plek gereserveerd te worden. Dat kan telefonisch via 0315-200150 of via de website: www.dru-industriepark.nl.
 • Op zaterdag 25 juli om 20.00 uur geeft Harmonie Ulft een gezellig concert op het grote zomerterras van het DRU Industriepark (of bij minder weer in de SSP hal). Met een cocktail van pop, lichte muziek, schlager en blaasmuziek is er voor ieder wat wils. Entree is vrij, maar wel even reserveren: receptie@dru-industriepark.nl.
 • De jonge talentvolle pianiste Clara Strobel uit België speelt op zaterdag 25 juli om 19.30 uur werk van Ludwig van Beethoven. Het optreden in het kader van het Internationaal Euregio Rijn–Waal Studentenmuziekfestival is in de theaterzaal en de toegang is gratis, maar reserveren is wel verplicht. Dat kan telefonisch via 0315-200150 of via de website.
 • Samen met Dribbel beleven peuters, kleuters én hun ouders een avontuur op de boerderij. De kindervoorstelling is op zondag 26 juli om 15.00 uur én om 16.30 uur in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark in Ulft. Alle boerderijdieren zijn kwijt! Herkennen de kinderen de geluiden en helpen ze de dieren terug te vinden? Theater Terra laat in de ‘Dribbel minishow’ verhalen uit de wereldberoemde kinderboeken van Eric Hill tot leven komen. De show is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Kaarten zijn voor 10,25 euro verkrijgbaar in het DRU Inspiratiepunt, telefonisch via 0315-200150 of online. Klik hier voor tickets voor de show van 15.00 uur en hier voor de show van 16.30 uur.
 • Op dinsdag 28 juli om 19.30 uur brengt Jorian van Nee uit Nederland naast eigen werk muziek van Schumann en Scrjabin. Het derde pianoconcert in de reeks van het Internationaal Euregio Rijn–Waal Studentenmuziekfestival in de theaterzaal is gratis te bezoeken, maar er dient wel een plek gereserveerd te worden: 0315-200150 of via de website: www.dru-industriepark.nl.
 • Op ons zomerse terras draaien deze zomer weer mooie films in de buitenlucht. Op vrijdag 31 juli om 22.00 uur is 'Qui m'aime me suive' te zien. Bij minder weer in de SSP hal. De gepensioneerde Gilbert en Simone wonen in een dorpje in Zuid-Frankrijk en ervaren nogal wat ergernissen in hun huwelijk. Het constante cynisme van haar echtgenoot, hun geldtekort, maar ook het plotselinge vertrek van haar buurman en geheime minnaar Étienne, zorgen ervoor dat Simone ervoor kiest om haar man te verlaten. Maar dan besluit Gilbert dat hij tot alles bereid is om zijn echtgenote en grote liefde voor zich terug te winnen. Entree is vrij, maar reserveren is verplicht via receptie@dru-industriepark.nl.
 • Op vrijdag 7 augustus vanaf 20.00 uur is de welbekende DRU-pubquiz op het buitenterras (of bij minder weer in de SSP hal). De pubquiz van Upbeatles is een gezellige quiz met uitdagende, grappige en verrassende vragen voor de quizfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Een team bestaat dit jaar uit slechts 2 personen en wordt op een veilige 1,5 meter van de andere teams gespeeld, afluisteren is er dus even niet bij. Een teamticket kost 7,50 euro.
 • Niet meer weg te denken uit het zomerprogramma: Bier Blues Barbecue, op zaterdag 15 augustus. Elk jaar een highlight, met fijne live muziek van The BBR Band (foto), een pittige barbecue en een mooi biertje op het terras (of bij minder weer in de SSP hal). Vanwege de huidige voorschriften verkopen wij voorlopig online maximaal 2 tickets per persoon. Koop je er graag meer? Neem dan contact op met onze receptie via 0315-200150 of receptie@dru-industriepark.nl
 • De Boetners gaan eindelijk weer live spelen! Op zaterdag 22 augustus geeft de band een concert op het buitenterras van de DRU (of bij minder weer in de SSP hal), exclusief en semi-akoestisch. Dit optreden is uitverkocht.
 • De zomer wordt afgesloten op zaterdag 29 augustus met de zomerfilm 'The Peanut Butter Falcon'. Om 22.00 uur begint de film op het zomerterras (of in de SSP hal bij slecht weer). Wanneer twee jongens elkaar tegenkomen tijdens hun vlucht, blijkt de band onverwachts sterk en beleven ze samen wilde avonturen als bondgenoten. Zak, een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Entree is vrij, maar reserveren verplicht via receptie@dru-industriepark.nl.