nieuws

Valentijnsmenu voor thuis lees meer

60
Kerstmenu's in Drive-thru
27.11.2020

Over een paar weken staat Kerst al voor de deur. Een bijzonder kerstfeest, zoveel is wel zeker. Dit jaar zorgen wij dat je thuis geheel stressloos een heerlijk Schaftlokaal-kerstdiner serveert!

Bestel nu alvast je kerstmenu via onze website en haal deze op in onze inmiddels welbekende Drive-thru, die uiteraard in kerstsfeer wordt ingericht.

Hoe werkt het? Op onze website kies je voor een drie- of viergangenmenu (en voor de kids hebben we een kindermenu samengesteld).

We hebben verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zoals een kippenpasteitje, DRU-broodje, kaasplateau, een borrelplank (lekker bij de middagborrel of bij het uitpakken van de cadeautjes), wijnpakket (Ogier Artesis Blanc en Epicuro Nero D’avola), Achterhoekse bubbels en espresso cocktail (heerlijk als aperitief of na het diner; inclusief shaker en topping voor wel 8 glazen). Daarnaast zijn nog vele andere wijnen en lekkere biertjes deze dagen te koop in de drive thru.

Daarna heb je keuze uit vier tijdvakken op 24 of 25 december om de kerstmenuboxen op te halen in onze Kerst Drive-thru. Hierbij krijg je duidelijke instructies mee zodat je thuis de gerechten optimaal opwarmt en serveert.

Kijk snel voor alle mogelijkheden op de website.