nieuws

‘Zie De Kunst!’ in de startblokken lees meer

60
Genieten van live streams
03.03.2021

Omdat het allemaal erg lang duurt voor we weer met ons allen kunnen genieten van live muziek hebben de band Old Ni-js en het DRU Industriepark het plan opgepakt een concert uit te zenden via een live stream.

De stream is zaterdag 6 maart om 20.00 uur voor iedereen gratis te bekijken op onze website en zal ook op de Facebookkanalen van de band en DRU Industriepark te volgen zijn.

Old Ni-js bestaat uit de generatie muzikanten die in de jaren zestig fungeerde als de uitvinders van de Nederpop. En de heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop.

Blitz Wending, Puddingh, SSST, Knasters, Boh Foi Toch en Normaal. Op die laatste twee na zijn het namen van bands uit een grijs verleden. Een tijdperk waarin volop werd geëxperimenteerd met muziek en professionele geluidsapparatuur eigenlijk nog niet eens bestond.

Tot op de dag van vandaag zijn de heren echter nog altijd volop actief in diverse bands. In 2000 begonnen ze samen Old Ni-js. Eerst als Trio met Jan Manschot (in memoriam), Ferdi Jolij en Willem Terhorst. Sinds 2017 aangevuld met Jan Kolkman.

VroegZat

VroegZat viert in maart het tweejarig bestaan. Eén jaar echt - met onder meer een paar topavonden in ons poppodium - en een jaar digitaal...
Reden voor een livestream op zaterdag 6 maart om 19.30 uur.
Honderden mensen apart van elkaar, maar toch een beetje samen: het beste wat we kunnen doen in deze barre tijden.
Naast veel lekkere muziek is er een onvervalste chaosbingo met fantastische prijzen. Koop je bingokaarten nu op www.vroegzat.nl/shop