Wat de pot schaft-to-go
01.03.2021

Onze chefs bieden van maandag tot en met zondag wekelijks wisselende ‘Wat de pot schaft’ maaltijden. Deze zijn zowel warm als koud mee te nemen om thuis op een later moment op te warmen.

Van burgers tot curry’s: er komt van alles voorbij in de komende weken, met altijd een vegetarische optie. En natuurlijk vergeten we de kinderen niet met wisselende kindergerechten. De ‘Wat de pot schaft’ maaltijden hoef je niet vooraf te bestellen. Heb je een specifieke allergie (bijvoorbeeld een glutenintolerantie of lactose-allergie) geef dit door via ons e-mailadres schaftlokaal@dru-industriepark.nl en we gaan kijken wat we voor jou kunnen bereiden.
De menu’s zijn te vinden op de website van het Schaftlokaal.

Potten- en pannenproeverij

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om thuis uit te eten in de stijl van grand café Het Schaftlokaal met onze potten-en-pannenproeverij-to-go! Gewapend met een duidelijke opwarminstructie voor de hoofdgerechten is het ultiem genieten van onze meest gewaardeerde gerechten van de afgelopen tien jaar.
Zoals het onze potten- en pannenproeverij betaamd krijg je verschillende kleine voorgerechten, gevolgd door meerdere kleine hoofdgerechten. Ga je voor de full package, kies dan ook de derde gang erbij: de dessertproeverij!
De potten- en pannenproeverij dient gereserveerd te worden. Kijk voor de menu’s en meer informatie op de website van het Schaftlokaal.

Tijdens het afhalen van de menu’s kun je in de SSP hal genieten van een expositie die vanuit de auto bekeken kan worden. Via acht presentaties ga je terug in de rijke geschiedenis van de DRU. Bij elke stop wordt in beeld en geluid een inspirerend verhaal gedeeld. Interessant voor jong en oud!
In combinatie met heerlijke gerechten to go uit de keuken van grand café Het Schaftlokaal is een bezoekje aan de ‘Ode aan de DRU drive-thru, expo to go’ zeker de moeite waard.

De Ode aan de DRU Drive Thru is een samenwerking tussen Het Nederlands IJzermuseum en het DRU Industriepark.