nieuws

Marij laat zich graag verrassen door het onvoorspelbare lees meer

60
"Fantastische eerste stap!"
21.04.2021

De kogel is door de kerk: we mogen ons terras weer openen!
We zijn dolblij dat we jullie vanaf woensdag 28 april weer mogen ontvangen.

Reuring 

“Dit is waar we met ons hele team maandenlang reikhalzend naar uit hebben gekeken: eindelijk weer gasten over de vloer en reuring op het terrein. Een fantastische eerste stap op weg naar normaal”, reageert Juliëtte Hofman, directeur van het DRU Industriepark.

Reserveren

Vanaf 12.00 uur zijn gasten welkom. Reserveer nu je plek via de website van het Schaftlokaal.

We kunnen niet wachten om een lekkere lunch, een goede kop koffie of een borrel te serveren. Het voorplein wordt ingericht als terras, alsmede de zijde bij de waterplaats. En van donderdag tot en met zondag kun je ook heerlijk zitten bij het Ouhrlokaal, langs de Oude IJssel.

Aan tafel mag je met maximaal twee personen uit verschillende huishoudens zitten; kom je uit één huishouden dan geldt deze restrictie niet.

Tijdens de aangekondigde versoepelingen van de maatregelen is 18.00 als eindtijd bekendgemaakt, dus tot dat tijdstip zijn jullie van harte welkom! En daarna kun je thuis genieten van een to-go maaltijd van het Schaftlokaal.

Shinen

Ook manager horeca Monique Spijker is blij. “Wij staan te popelen om jullie weer ‘live’ te mogen ontvangen en hartelijk te begroeten. Want wat hebben we jullie gemist. Het hele team wil weer shinen in waar we goed in zijn: jou een heerlijk gastvrij moment bezorgen. Tot snel!”