nieuws

Marij laat zich graag verrassen door het onvoorspelbare lees meer

60
Hap & Stap deel 3
22.04.2021

Zondag 25 april is deel 3 van Hap & Stap, ditmaal inclusief een leuke fietsroute!

We hebben deze zondag de keuze uit een rondje klassiekers, oftewel reeds ingezette wandeltochten die de moeite waard zijn. De keuze is uit een wandeltocht van 6, 7, 10 of 13 kilometer. Deze keer hebben we ook een mooie fietsroute van 30 kilometer om de prachtige omgeving van de Oude IJsselstreek beter te leren kennen.

Brownie 

Wij helpen je een eindje op weg vanaf het DRU Industriepark met een duidelijke tekst & uitleg en zorgen voor wat extra energie onderweg in de vorm van een brownie en drankje to-go.

De kosten voor de routes zijn 5,50 euro per persoon. Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om je van te voren aan te melden. Dat kan via deze link. Aanmelden op de dag zelf kan ook nog. Let op: je krijgt geen aparte bevestiging na inschrijving.

Start

We werken met tijdsblokken, zodat we onze gasten op een verantwoorde en veilige manier kunnen laten vetrekken en er zit een maximum aantal bezoekers aan vast, dus vol is vol.

We starten deze zondag vanaf het voorplein van grand café Het Schaftlokaal. Dit kan nog net voordat we ons zomerterras daar weer opzetten!

Om een goede doorstroom voor iedereen te kunnen garanderen, is het belangrijk om je op je gekozen tijdsblok te melden bij de balie. 

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben over deze wandeltocht, dan stuur gerust een e-mail naar: schaftlokaal@dru-industriepark.nl