Kinderdisco van VroegZat
07.04.2021

VroegZat kennen we van spetterende dansavonden op tijdstippen die vriendelijk zijn voor ouders van (jonge) kinderen. VroegZat iets heeft nu iets leuks voor de kids zelf: namelijk een online kinderdisco!

Op zondagmiddag 11 april om 15.30 uur kun je inloggen en lekker meeswingen in je eigen woonkamer.

Huisfeestje

Ga los op de muziek van de dj, vraag je favoriete nummers aan via whatsapp, chat met je vrienden via de livestream en laat je opzwepen door de dansers. Deel je huisfeestje en show je dansmoves via de digitale dansvloer in Zoom, misschien zie je jezelf terug in de uitzending.

Bouw allemaal je huiskamer om tot dansvloer, haal de mooiste (disco)outfits uit de kast of van zolder, trek je ouders of opa en oma op de vloer en dans mee!

De VroegZat online discoparty voor kids is een initiatief van VroegZat, DRU Poppodium en het Wilmink Theater.

Aanmelden kan via deze link.