Tim Akkerman & The Ivy League
28.05.2021

Tim Akkerman & The Ivy League komen op vrijdag 22 oktober naar het Poppodium van het DRU Industriepark. De voorverkoop start op 28 mei; kaarten kosten 19,50 euro.

Alweer 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Een carrière, gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows! Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. Ook is hij bekend van 'De Beste Zanger'.

Sinds het album ‘The Journey’ (2014) werkt Tim samen met zijn vaste band The Ivy League en toeren zij als een hechte groep door verschillende landen.
Dat de band een grote en betrokken fanbase heeft, bleek uit de opgezette crowdfunding om het aanstaande album ‘Silver Linings’ te kunnen realiseren. Binnen twee weken was de productie van het album verzekerd en hun achterban ging daarna ongeremd door met doneren!

Op 28 mei 2021 is de single ‘Silver Linings’ het eerste signaal van hun toekomstige album, wat in september zal verschijnen. Het album vertelt over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laat zien. Tim is daarmee de belichaming geworden van positief denken en heeft het zich eigen gemaakt om een sombere situatie een positieve wending te geven.

Het afgelopen jaar bracht de band de tijd en ruimte om te focussen op het schrijven van nieuw materiaal. Het is een album voor alle tijden en gaat over het vinden van geluk in de kleinste dingen. Vriendschappen, vreugde en de schoonheid van het leven.
Met frisse moed kondigt de band een nieuwe clubtour aan die ze in oktober naar de Achterhoek zal voeren.

Kaartverkoop via deze link.

 Wij volgen de landelijke richtlijnen inzake het maximaal aantal te kopen tickets per bestelling en het placeren van onze gasten.