nieuws

Bijzondere theatervoorstelling met acteurs met Niet-Aangeboren Hersenletsel lees meer

60
"Bökkers gaan weer ouderwets knappen!"
04.06.2021

Nadat de band Bökkers vorig jaar bekend maakte dat de bandleden hun eigen weg zouden inslaan, ging zanger Hendrik-Jan direct op zoek naar een nieuwe bezetting. “We zijn klaar om uit de startblokken te schieten! Het spelen van keiharde rock ’n roll in tenten, discotheken, op festivals en kermissen vind ik nog steeds één van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar!”

Versterking

Terwijl het geen doel op zich was, vond hij de versterking binnen enkele postcodes van zijn woonplaats. Naast Hendrik Jan bestaat de band uit Jeroen Sweers (toetsenist), Jim Zwinselman (gitarist), Bart Petter (bassist) en Stef Hoekjen (drummer). “Vooropgesteld dat deze jonge honden allemaal steengoed zijn, wordt onze sound ook breder. Dit geeft muzikaal nog meer mogelijkheden.”

Knappen

Dit betekent overigens niet dat de herkenbare Bökkers-sound overboord wordt gegooid: “Integendeel! Bökkers blif Bökkers! Hier zijn de bekende nummers uit het Bökkers repertoire een onmiskenbaar onderdeel van. Dit wordt aangevuld met nieuw werk en hier en daar blijven we een enkel nummer van Jovink en Normaal spelen. Het wordt weer ouderwets knappen! De tap draait straks weer overuren, de planken zullen uit het podium krullen en het publiek zal na ons optreden hondsmoe, maar dolgelukkig zijn. Wij zijn er klaar voor", aldus Hendrik Jan Bökkers.

Op vrijdag 1 oktober staat de band in het poppodium op het DRU Industriepark. De kaartverkoop start op 4 juni via deze link.

Wij volgen de landelijke richtlijnen inzake het maximaal aantal te kopen tickets per bestelling en het placeren van onze gasten.