Unieke live compilatie
01.06.2021

Op 12 juni, tijdens Record Store Day, zal er bij een select aantal platenzaken in Gelderland een bijzondere cassette te verkrijgen zijn: Gelders Goed – live @ DRU Poppodium.

Gelders Goed is een live-avond waar opkomend talent en gevestigde namen in een line-up van steeds drie acts per avond te zien waren bij het Achterhoekse poppodium in Ulft. De cassette is een exclusieve Record Store Day-uitgave waarvan er per platenzaak slechts 10 exemplaren te vergeven zijn, dus wees er snel bij!

Acts

Acts uit heel Gelderland Tijdens de eerste serie van vier avonden waren Black Bottle Riot, Mr. Weazley, Waltzburg, The Koalaz, Jellephant & The Phantoms en The Naked Sweat Drips live te zien. Ook Marise, Liquid Love Machine, Dino Kids, Moonyard, 3000 Pieces en Myra Pilar traden op tijdens Gelders Goed. Van iedere artiest is één nummer uit de set terug te horen op de cassette.

RSD Drop

De live-compilatie van Gelders Goed wordt op 12 juni tijdens de zogeheten RSD Drop in Gelderse platenzaken gratis meegegeven bij aankoop van een Gelders product, zo lang de voorraad strekt. Het doel hiervan is om de Gelderse muziekscene een flinke zet in de rug te geven.

Gelders Goed is een initiatief van: DRU Poppodium / 3voor12 Gelderland / Poppunt Gelderland.
Met steun en medewerking van: Prins Bernhard Cultuurfonds / Kroese Records / Sandra Vriese Studio / Provincie Gelderland / Silvox Studio / Where The Bands Are /Achterhoek Nieuws / De Persgroep / Jordy Teunissen Ontwerp / De Bandjesfabriek / Music On Cassette / Fonds Podiumkunsten / Arnhem Live.