nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Central Park - The Story of Simon & Garfunkel
05.10.2021

Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg? 

Niels van der Gulik en Marcel de Groot vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Op 8 oktober blikken zij in de theaterzaal op het DRU Industriepark terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien. 

Klik hier voor kaarten en meer informatie. 

Let op: bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Meer informatie vind je hier.