nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Muziek Meeting in Amphion Cultuurbedrijf
08.10.2021

Op 23 oktober vindt Muziek Meeting Achterhoek weer plaats. DRU Poppodium, De Nieuwe Oost pop, Amphion Cultuurbedrijf en Dag van de Achterhoekse Popmuziek hebben hun krachten gebundeld voor een uitgebreid gratis programma. Muziekliefhebbers zijn vanaf 12:00 uur van harte welkom in Amphion Cultuurbedrijf (voorheen De Gruitpoort) in Doetinchem.  

Pop, rock, dance, hiphop; alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Tijdens paneldiscussies worden professionals uit de muziekindustrie geïnterviewd en kan het publiek vragen stellen. Op de informatiemarkt kunnen bezoekers in gesprek met organisaties als o.a. 3voor12 Gelderland, Poppunt Gelderland en Gelders Goed. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Meer informatie vind je hier. Je kunt je ook aanmelden voor het Facebookevent.