nieuws

Naam voor nieuwe weg van rotonde naar DRU bepaal jij! lees meer

60
Tim Akkerman & The Ivy League in poppodium
13.10.2021

Tim Akkerman is als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. Al twintig jaar bestormt hij de podia met een veelvoud aan hoogte- en dieptepunten, hits, duetten, en talloze liveshows. Sinds 2014 werkt hij samen met zijn vaste band The Ivy League en toeren zij als een hechte groep door verschillende landen. 

In september verscheen het nieuwe album Silver Linings na een razendsnelle en succesvolle crowdfundingsactie. Het album vertelt over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laten zien. Tim is daarmee de belichaming geworden van positief denken en heeft het zich eigen gemaakt om een sombere situatie een positieve wending te geven.  

Met frisse moed kondigde de band haar nieuwe clubtour aan. Op 22 oktober voeren ze hiermee naar het DRU poppodium. 

Klik hier voor kaarten en meer info. 

Let op: bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Meer informatie vind je hier.