nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Van Beste Zangers naar het poppodium
11.10.2021
In het oosten van het land kende iedereen Bökkers allang. De afgelopen jaren verspreidde de Bökkers-olievlek zich gestaag door het land. Maar nu Hendrik Jan Bökkers wekelijks op TV te zien is in Beste Zangers, kan echt niemand meer om hem heen - en dat is maar goed ook.
 
Terwijl Hendrik-Jan furore maakt in Beste Zangers, staan zijn gloednieuwe bandleden te trappelen om met hem de podia te bestormen. "Bökkers blif Bökkers", zei Hendrik-Jan vorig jaar bij de bekendmaking van zijn nieuwe band. Dat belooft dus een alderbastend mooi feest. Op 29 oktober speelt de band in een strak uitverkochte popzaal. Wij hebben er zin in! 🎸
 
Zin in een voorproefje? Beste Zangers wordt elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden op NPO1. 
 
 
 
Klik hier voor meer informatie over het concert. 
Let op: bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Meer informatie vind je hier.