nieuws

Maak 1 dag gratis gebruik van het poppodium lees meer

60
Derde Kerstdagdip? Quiz mee!
20.12.2021

Muziek- en quizliefhebbers opgelet! Op maandagavond 27 december wordt live vanaf ons podium een online popquiz gestreamd. De presentatie is in handen van Martin Waser (Quizplezier) en Erik Hagelstein (finalist in The Voice Senior en bekend van o.a. de Joe Cocker-tribute Cry me a River Band). Zij nemen je mee op een muzikale reis, startend in de Achterhoek en van daaruit de wereld rond, door de jaren en verschillende genres heen.

De popquiz, die bestaat uit meerkeuzevragen, kan vanuit huis worden gevolgd op laptop of computer en antwoord geven kan eenvoudig met je mobiele telefoon. Heb je een ticket gekocht? Dan krijg je een uur voorafgaand aan de quiz een mail van ons met de link naar de stream en verdere uitleg. Inloggen kan vanaf 19:30 uur, de quiz start om 20:00 uur. 

BORRELTAS
Lekker borrelen tijdens de quiz? Bestel bij je ticket meteen een borreltas voor twee personen en haal deze op 27 december op tussen 11:00 - 19:00 uur. 
Inhoud borreltas: puur Achterhoeks DRU pompoenbroodje - Heks’nkaas - roomboter - tapenade - peppadews - gemarineerde olijven - gemarineerde champignons - garnalencocktail – gedroogde ham - meloen - Caprese - geitenkaas & vijgenchutney - wrapje carpaccio.

Koop je ticket en borreltas hier