nieuws

Maak 1 dag gratis gebruik van het poppodium lees meer

60
𝗣𝗼𝗽𝗾𝘂𝗶𝘇 𝘃𝗮𝗻𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 𝗶𝗻 𝗵𝗲𝗿𝗵𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗴𝗹𝗼𝗲𝗱𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗾𝘂𝗶𝘇
28.12.2021
De Popquiz gisterenavond ging helaas niet van een leien dakje. Jullie zaten er klaar voor en wij ook! We hadden de theaterzaal feestelijk aangekleed en de systemen waren getest, maar op het moment suprême liet het Zoomaccount van Quizplezier.nl het deels afweten.
Daardoor kon niet iedereen deelnemen aan de quiz, en dat vinden wij natuurlijk ontzettend vervelend.
Vanavond gaan we in herhaling. Quizmaster Martin Waser heeft na intensief contact met Zoom de zekerheid gekregen dat iedereen digitaal kan aansluiten.
Dus wie gisteren pech had: vanavond om 19.30 uur kun je naar binnen en om 20.00 uur gaan we opnieuw van start. En ook als je wel mee hebt gedaan, kun je meedoen, want Martin komt met een nieuwe quiz met allemaal nieuwe vragen, waarbij we graag de presentatie laten zien zoals we die voor ogen hadden. Erik Hagelstein sluit opnieuw aan als sidekick.
De link naar de nieuwe livestream ontvang je later vandaag via mail.
Wie vanavond niet in de gelegenheid is, maar wel een ticket had gekocht voor gisterenavond, kan contact opnemen met de receptie: receptie@dru-industriepark.nl. Vermeld hierbij je rekeningnummer, bijbehorende tenaamstelling en transactienummer.