nieuws

Verborgen schat op zolder? Laat deze gratis taxateren tijdens opnamedag van 'Schatgraven' lees meer

60
Binnen- en buitenspelen bij Kidspret in de meivakantie
29.04.2022

In de meivakantie van 1 tot en met 8 mei kun je dagelijks komen spelen, springen, dansen en gamen in de SSP hal. Bij mooi en warm weer zullen de waterbanen op het grasveld voor de SSP hal worden geplaatst.

Sowieso staan de leukste springkussen voor groot en klein staan opgesteld, maar er is veel meer dan alleen springen.
Er is een Playzone met games als FIFA en F1-racing op de PlayStation en meerdere andere games.
Vanaf het gezellige terras is er goed zicht te houden op de peuterhoek met spellen voor de kleinste bezoekers. Mega blokken, vier op een rij of door de rups kruipen. En iedereen kan met de voetjes van de vloer in de mini-disco. Op het terras kan je even bijkomen en wat smikkelen of te slurpen verkrijgen.
Er staan springkussens die voor iedereen toegankelijk zijn maar ook steile klim- en klauter uitdaging voor de iets grotere kinderen klaar. Een klimtoren, stormbaan, Piratenschip, de haai vooral de Time Run zijn een uitdaging. De Jungledome en Koe zijn leuke springkussens voor de kleintjes.
Kaartjes voor kinderen kosten 7,50 euro en de SSP hal is open van 10.00 tot 17.00 uur. Kinderen tot 80 centimeter hebben gratis toegang, net als alle volwassenen. Kaarten kunnen online worden gereserveerd op www.kidspret.nl maar zijn ook aan de kassa verkrijgbaar.
Naast dagkaarten zijn er ook extra voordelige 3-rittenkaarten verkrijgbaar waarbij je op drie willekeurige dagen toegang hebt. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op het DRU Industriepark.