Geen IJslokaal, wel Nice ijsjes
28.06.2022

Lekkere én goede ijsjes, 100% natuurlijk, gemaakt van de beste biologische ingrediënten en geproduceerd met respect voor mens en natuur. Nice Ice zijn ijsjes om ècht van te genieten. Deze ijsjes zijn te koop in het Schaftlokaal.
"We zijn altijd op zoek naar de beste volrijpe aardbeien, de romigste bio-room en de lekkerste chocolade die we kunnen vinden. We gebruiken vruchten als ze helemaal rijp zijn en dus vol smaak zitten. Goed fruit maakt lekkere ijsjes, dat geldt voor alle ingrediënten natuurlijk. Naast pure smaken als Puur Aardbei zijn veel van onze ijsjes recepten op een stokje: sinaasappel met een vleugje steranijs, watermeloen met vers gehakte munt en vegan hazelnoot choco met zelfgemaakte hazelnootdrink", aldus leverancier The Nice Company.
Helaas hebben we op dit moment niet voldoende personeel voor de verkoop van schepijs.
Breng jij daar verandering in? Is een job in de bediening iets voor jou (fulltime, parttime of als oproepkracht)? Check de vacature hier.