Studenten Graafschap College presenteren hun project bij CIVON
27.06.2022

Donderdag 23 juni heeft de presentatiedag van de tweede en derde jaars projecten van Smart Industry en middenkader engineering plaatsgevonden bij CIVON Innovatiecentrum.

In de middag was er een speciaal tijdsslot voor bedrijven en in de avond zijn ouders, vrienden en familie uitgenodigd. Voor het eerst is het opgezet als een techniekfestival. De tweede en derde jaars studenten, studenten van mechantronica, werktuigbouwkunde, product engineering, smart industry en studenten van de Anton Tijdink waren
aanwezig. Er hing een festivalsfeer, compleet gemaakt met foodtruck voor de studenten.
 
Bezoekers konden rondlopen en studenten hebben de projecten gepresenteerd waar ze de afgelopen 20 weken mee bezig zijn geweest. Studenten smart industry hebben
een digital twin (fabriek digitaal gemaakt) project opgeleverd. Studenten werktuigbouwkunde en product engineering hebben onder eigen regie een project ontworpen en gemaakt, zoals een gemotoriseerde kruiwagen, voetbaltafel en verschillende heftafels. Mechatronica studenten hebben gebattled met zelf ontworpen vechtrobots in de arena waar ook studneten van de Anton Tijdink aan mee hebben gedaan.

Kortom een dag waar veel toekomstige techneuten hun projecten met trots hebben gepresenteerd. Het was een groot succes dus volgend jaar weer! Hopelijk tot dan!

(foto: Henk van Raaij)