Zomerfilm aan het water
12.07.2022

Het is weer tijd voor onze zomerfilm! Op 29 juli draaien we buiten aan het water bij het Ouhrlokaal de film Le Sorelle Macaluso.

De entree is gratis en reserveren niet nodig, vol is vol. Het is niet toegestaan zelf drinken of versnaperingen mee te nemen; ons horecateam staat voor je klaar. Ook je eigen stoel of kruk mag je thuislaten, wij zorgen voor voldoende zitplekken. De film begint om 22:00 uur. 

Je kunt het terras betreden via de schoorsteenkant van het Ouhrhlokaal. Mocht het slecht weer zijn, verplaatsen we de film naar binnen. 

Over de film:
Regisseur Emma Dante schept in Le Sorelle Macaluso een nostalgisch, warm en complex beeld van zusterschap. We zien vijf Italiaanse zussen in drie verschillende fases van hun leven. Ze wonen in een appartement in Palermo en leven van de duiven die ze houden en verhuren voor evenementen. Hun fijne jeugd wordt verstoord als één van hen plotseling overlijdt. De relatie tussen de zussen bouwt voort op dit voorval, terwijl ze proberen te leven met dit trauma. 

Genre: drama
Duur: 94 minuten