nieuws

Op avontuur naar de woeste zee lees meer

60
Literaire ontmoeting in de Bibliotheek Ulft
14.09.2022

Op zaterdag 17 september vindt in de Bibliotheek Ulft weer een literaire bijeenkomst plaats. Dit keer wordt het boek 'Kafka op het strand' van Haruki Murakami uitvoerig besproken.

De bedoeling van deze literaire bijeenkomsten is om gelijkgestemde mensen met een passie voor boeken bij elkaar te brengen. De boeken die besproken worden zijn voornamelijk ‘klassiekers’ uit de wereldliteratuur maar dit keer is de keuze gevallen op een iets moderner boek.
Naast de bespreking van het boek, zal er ook een sterke nadruk liggen op het relateren ervan naar ons eigen leven en onze eigen tijd. Er is veel ruimte om creatief en speels om te gaan met de gedachten en ideeën die de deelnemers ter sprake willen brengen met verbinding, inspiratie en diepere inzichten als resultaat.

Meedoen
Op zaterdag 17 september kunnen gepassioneerde lezers om 15.00 uur terecht in de Bibliotheek Ulft. De bijeenkomst is open voor ieder die zich aangesproken voelt. Jong of oud bent, dat maakt niet uit: de mensen die komen delen een passie. Kijk voor meer informatie in de activiteitenkalender op www.achterhoeksepoort.nl of neem contact op via 088-0062929.