nieuws

Oosterlicht op de waakvlam: Kidsrun gaat niet door lees meer

60
Ricky Koole en Ocobar vinden zichzelf terug thuis in Nederland
19.11.2022

Na omzwervingen van New Orleans tot Tennessee vindt Ricky Koole zichzelf terug thuis in Nederland. Waar gaat het nou uiteindelijk om? Wat zocht ze al die tijd? Ze gaat terug naar haar eigen wortels in Zuid-Holland, naar de mooie jaren ’80, de muziek uit het pannenkoekenhuis en naar haar allereerste ambitie: Persoonlijke liedjes maken waar het publiek iets aan heeft. De voorstelling is te zien op vrijdag 25 november in het theater op het DRU Industriepark.

Liedjes die troost bieden, die je hard mee kunt zingen, gewoon weer in het Nederlands. Met haar vrienden van de band Ocobar maakt Ricky Koole - vrouw van ‘Top 2000-goeroe' Leo Blokhuis - eindelijk weer een onwijs gerse Nederlandstalige plaat met liedjes die soms weemoedig maken en dan weer zorgen dat je vrolijk en vol goede moed vooruit kunt.
Soms moet je rondzwerven om daarna te kunnen waarderen waar je eigenlijk al die tijd al was. Ver zoeken om heel dichtbij te vinden waar het om gaat en waar je het meest op je plek bent.

Ricky Koole is naast zangeres ook bekend als actrice. Dit jaar speelde ze in de tv-series Diepe Gronden, Ten minste houdbaar tot en Weet Ik Veel.

Ricky Koole stond eerder deze maand in de spotlights.

Tickets scoor je hier.

(foto: Merlijn Doomernik)