nieuws

Workshop Mandala tekenen in bibliotheek lees meer

60
Ode aan Ramses Shaffy
28.01.2023

Niels van der Gulik brengt op vrijdag 3 februari een ode aan Ramses tijdens het theaterconcert ‘Ik blijf hier!’.
Zo’n veertien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met hem de grachten op te gaan.
Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk…
In ‘Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses’ brengt Niels bekend en minder bekend werk van Shaffy, vergezeld door drie topmuzikanten. En net als toen komen liederen als ‘De een wil de ander’ of ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ weer helemaal tot leven.

Tickets koop je via deze link.