nieuws

Ulfse Avondvierdaagse: terug van weggeweest! lees meer

60
Studenten van het Graafschap College openen pop-uprestaurants
24.05.2023

Op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni krijgt DRU Industriepark een smaakvolle transformatie wanneer examenstudenten van de opleiding Manager/Ondernemer Horeca hun eigen pop-uprestaurants openen. In de sfeervolle SSP hal zullen meer dan 600 gasten gedurende deze twee dagen kunnen genieten van verrukkelijke internationale menu's. Dit zijn alleen genodigden en vooraf gereserveerde gasten.

Deze enthousiaste examenkandidaten hebben alles tot in de puntjes geregeld voor dit bijzondere evenement, inclusief kostprijzen, menu's, aankleding en uitstraling. Hierdoor wordt de SSP hal omgetoverd tot een culinaire bestemming met diverse thematische restaurants. Van de verfijnde Italiaanse keuken tot het levendige Aziatische streetfood en de smaken van Zuid-Amerika, er is voor ieder wat wils.

Dit evenement biedt niet alleen een unieke eetervaring voor de gasten, maar ook een kans voor de examenkandidaten om hun leidinggevende kwaliteiten te tonen. Ze zullen namelijk de 'medewerkers' van de opleidingen Facilitair en Horeca aansturen, waardoor ze voor even in de schoenen staan van een echte ondernemer.