nieuws

Geniet van de Gouden Jaren: Filmklassieker 'Les uns et les autres' met Franse Lunch lees meer

60
Foute vermelding kindervoorstellingen in boekje Sjors Sportief
26.09.2023

In het boekje Sjors Sportief dat onlangs is verspreid, is per abuis een fout geslopen aangaande twee theatervoorstellingen in het DRU theater. Deze zijn niet gratis te bezoeken, zoals foutief vermeld staat.

De voorstelling van De Kleine Zeemeermin op zondag 12 november is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kaarten worden aangeboden voor een extra laag tarief. Kijk voor kaartverkoop op deze pagina.

Op 28 januari komt Juf Roos naar het DRU theater om een partijtje voor Gijs te vieren. Deze voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar. Juf Roos geeft twee voorstellingen, om 14.00 uur en om 16.00 uur. Kaarten via deze link.