nieuws

Geniet van de Gouden Jaren: Filmklassieker 'Les uns et les autres' met Franse Lunch lees meer

60
Openingsavond Dag van Achterhoekse Popmuziek in DRU poppodium
14.11.2023

Twee formaties treden op vrijdag 17 november op in het DRU poppodium tijdens de openingsavond van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP), die een dag later in de hele regio is. Op deze avond spelen bands die afgelopen jaar opgevallen zijn bij de programmeur van DRU poppodium. Dit jaar zijn dat Olaf Putker & The Scenic Sound en Dan Mango. De avond begint om 20.30 uur. De entree is gratis.

OLAF PUTKER & THE SCENIC SOUND brengen een frisse wind in een roemruchte muziektraditie. Invloeden komen van onder andere Wilco, Elliott Smith en dEUS, waardoor de muziek rusteloos balanceert op de grens van americana en indierock. Shows van de band gaan steevast gepaard met brutale energie. De formatie speelde eerder in Hedon en Luxor Live en verzorgde tweemaal het voorprogramma van The Lathums in uitverkochte zalen van Rotown en Doornroosje.
Ontmoet DAN MANGO, de pop-rock sensatie uit Varsselder, Nederland. Aangevoerd door de getalenteerde singer-songwriter Dante van Hasselt, levert DAN Mango een mix van energieke beats, soulvolle zang en aanstekelijke melodieën. Met overwinningen in de Achterhoekse Band Competitie en het spelen van de finale van de Roos van Nijmegen, is DAN Mango een naam om te volgen in de muziekscene. Geïnspireerd door artiesten als Dominic Fike en Childish Gambino, weet DAN Mango te raken met oprechte teksten en een onvergetelijke live-energie.