nieuws

Vier met ons 10 jaar DRU Industriepark 🎂 lees meer

60
Aanvang: 11:00
Rabobankzaal
Genre: Jeugd/Familie

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis. Julia is super-nieuwsgierig en reuze-eigenwijs. Sam is super-verlegen en reuze-braaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen. In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is gebaseerd op de boeken ‘Het muizenhuis' en ‘Het muizenhuis, Sam & Julia in het theater' bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.

Meld je aan voor het Facebook event.

KOOP TICKETS