nieuws

Welkom terug! lees meer

60
18.02 t/m 24.03 2019
Maandag 18.02 2019
toegang gratis
toegang gratis

Kunst maakt hongerig

Expositie
Aanvang: 09:00
Galerie bij de Boeken
Genre: Expositie

Van 18 februari t/m 24 maart is de expositie ‘Kunst maakt hongerig’ te zien in de Galerie bij de Boeken in de DRU Industriepark. Vijf Duitse kunstenaars exposeren naar aanleiding van het kookboek ‘Künstlerhunger’ dat uitgegeven is door de Verein Düsseldorfer Künstlerinnen. In het kookboek zijn de lievelingsrecepten van haar leden opgenomen. Onder de titel ‘Kunst maakt hongerig’ zijn er werken te zien van Angela Hiß (beelden en tekeningen), Brigitte van Laar (schilderijen, tekeningen en objecten), Renate Linnemeier (grafiek en schilderijen), Sabine Tusche (schilderijen en installaties) en Helga Weidenmüller (objecten en installaties).
In grand café Het Schaftlokaal wordt in deze periode een speciaal ‘Künsterhunger' driegangen menu geserveerd met recepten uit het kookboek. De bibliotheek haakt aan met een reeks kookboeken.

Bekijk ook