Zondag 03.03 2019
Zondag 03.03 2019
toegang gratis
toegang gratis

De Doorbraak Achterhoek

Zaal open: 15:00
Ouhrlokaal
Aanvang: 15:30
Genre: Special

De Doorbraak Halverwege
In het voorjaar van 2018 ontstond bij een aantal mensen het idee om een beweging op gang brengen door (onder andere) bijeenkomsten te organiseren, teneinde dromen, initiatieven en idealen te delen en daardoor mensen te inspireren, aan te jagen en uit te nodigen om mee te bouwen aan een andere manier van leven, werken en wonen in de Achterhoek.

De bijeenkomsten worden steeds enthousiaster bezocht en De Doorbraak blijkt daarmee te voorzien in een onuitgesproken behoefte.

Tijdens de bijeenkomsten is er altijd live-muziek op basis van het gekozen thema en besloten wordt met een gesproken column, waarna onder een hapje en een drankje in het Schaftlokaal de middag steeds uitvoerig wordt geëvalueerd.

Gelukkig volgen er dit eerste seizoen nog 3 bijeenkomsten, waarvan de eerstvolgende op zondag 3 maart van 15.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 15.00 uur) in het Ouhrlokaal in Ulft, met als thema: ‘Wie de wereld wil veranderen, zal zelf ook stappen zetten. Wat was of wordt jouw doorbraak-moment? Dat kunnen grote, maar ook ogenschijnlijk weinig zeggende kantelmomentjes zijn geweest.

Heel graag tot ziens dus bij de vijfde bijeenkomst op 3 maart a.s.! De toegang is zoals altijd gratis. Kom erbij en praat mee!

 

Bekijk ook