nieuws

Welkom terug! lees meer

60
Aanvang: 14:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Rosa is bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijfster heeft ze op een lager pitje gezet. Als kind van idealistische ouders en als moeder van twee veeleisende jonge meiden zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ook haar man biedt weinig steun: hij is regelmatig weg voor zijn werk en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters. Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het nu een keer tijd wordt om zelf de regie over haar eigen leven in handen te nemen.

De film toont op een overtuigende manier de dilemma’s waarvoor werkende vrouwen zich geplaatst zien, namelijk de combinatie van de verantwoordelijkheden voor het drukke gezin, de familie en een veeleisende baan.

Land: Brazilië
Regisseur: Lais Bodanzky
Cast: Maria Ribeiro, Paulo Vilhena, Clarisse Abujamra
Genre: Drama
Lengte: 102 minuten
Leeftijd: AL
Jaar: 2017

De film kan ook met inleiding en nabeschouwing bezocht worden. Aanvang 13:15 uur. Film inclusief pauzeconsumptie €8,50 (meer informatie). 


KOOP TICKETS