nieuws

Welkom terug! lees meer

60
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €17,50
Genre: Rock

Deze kroonprinsen van de dialectrock zijn inmiddels kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals waaronder uiteraard de Zwarte Cross. En met kind bedoelen we eigenlijk snotblaag. Zo smerig, eigenwijs en ondeugend dat je er onmiddellijk van gaat houden als ware het je eigen bloed. Met hun opruiende rechttoe-rechtaan rock ’n roll a la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top zijn de mannen hard op weg heel Nederland te onderwerpen.

De Overijsselse rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vier studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk opgetrokken.

Support: Blinde Ed.

Blinde Ed  “ziet” het levenslicht in de bruisende metropool Amersfoort. Hij wordt geboren in een muzikale familie en als kind al is het Ed’s droom om muzikant te worden Zijn moeder speelt accordeon en, heel hip in de seventies, elektronisch orgel. Op zijn 5e vindt Ed de weg naar het orgel en vanaf dan gaat het hard.

Ed vindt vrouwen leuker dan leren. Hij verlaat vroegtijdig school en stort zich in het ruige nachtleven. Hij dompelt zich onder in een bestaan van seks, drank en rock´n roll om zijn toch al rauwe stem bij te schaven. Muzikant zijn is handig, je krijgt méér bier, scoort beter bij de meiden en je kunt lekker interessant doen in de kroeg.

Naast de bands treedt hij steeds vaker solo op en ontwikkelt zich tot allround toetsenman, zanger en partyanimal.

Op 18 mei brengt hij de zaal in de juiste stemming voor de mannen van Bökkers!

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook