nieuws

Welkom terug! lees meer

60
Zondag 23.06 2019
Zondag 23.06 2019
toegang gratis
toegang gratis

Afrikafestival

Aftrap van Afrikaweek Oude IJsselstreek
Aanvang: 12:00
DRU Industriepark
Genre: Special

Van zondag 23 juni t/m vrijdag 28 juni vindt de eerste editie van de Afrikaweek Oude IJsselstreek plaats. De week wordt afgetrapt met een gratis toegankelijk Afrikafestival op zondag 23 juni. Tijdens dit festival wordt een keur aan culturele, culinaire, informatieve en educatieve activiteiten over Afrika, duurzame ontwikkelingsdoelen en thema’s migratie, gender en klimaatverandering georganiseerd. Tijdens het Afrikafestival is er tussen 12.00 en 19.00 uur voor jong en oud van alles te beleven in de DRU Industriepark: muziek, workshops, films, demonstraties,
eten & drinken, markt en nog veel meer. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis!

De Afrikaweek Oude IJsselstreek en het Afrikafestival worden georganiseerd door Stichting Vrienden van Boukombé en Global Development Africa. Kijk voor meer informatie op de website www.afrikaweekoudeijsselstreek.nl

Bekijk ook