nieuws

Opening van DRU Inspiratiepunt lees meer

60
Zaterdag 29.06 2019
Zaterdag 29.06 2019
toegang gratis
toegang gratis

Benefietconcert Balkanova Orchestra

in teken van NRPU - No Restriction Party Unlimited
Zaal open: 19:30
Popzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Pop

Balkanova Orchestra staat erom bekend van elke avond een feest te kunnen maken. De achtkoppige band heeft een aanstekelijk repertoire bestaande uit bekende gipsy orginals en door hunzelf verbalkaniseerde popsongs. Op zaterdag 29 juni staat hun feest in het teken van de organisatie NRPU (No Restrictions Party Unlimited), die deze avond haar hospitality unit presenteert in de DRU Industriepark.

Deze hospitality unit is speciaal ontworpen voor mensen met een lichamelijke beperking die door hun zorgbehoefte niet op een festivalcamping kunnen verblijven. Door de unit en bijbehorende zorg, die 24 uur per dag beschikbaar is, wordt deze blokkade weggenomen. Zo hoeven zij niets te missen van de gezellige festivalsfeer. Initiator Frank Smulders organiseerde vroeger zelf evenementen en weet hoe het is om er niet compleet bij te horen. Zijn ideaal: mensen met een beperking kunnen laten deelnemen aan grote evenementen in Nederland.

Presentatie NRPU Hospitality Unit: 20:00 uur

Balkanova Orchestra: 21:30 uur

 

Bekijk ook