nieuws

Maak 1 dag gratis gebruik van het poppodium lees meer

60
Zaal open: 20:00
Ouhrlokaal
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €10,00
Genre: Pop

Maurice Kirya is al meer dan 15 jaar actief in de muziekwereld en heeft meerdere grote awards gewonnen, in zowel Oeganda als internationaal. Zijn genre is een mix van soul, jazz, R'n'B en pop en hij zingt zowel in het Engels als in Luganda, één van de talen in Oeganda. In Oeganda staat zijn stijl  bekend als "Mwooyo", wat "soul" betekent in Luganda. Maurice heeft opgetreden in Parijs, New-York en in meer dan 35 landen in Afrika. Na vele hits in Oeganda en Oost-Afrika kan hij niet zonder herkend te worden over straat. 

Na een aantal succesvolle optredens in Nederland speelt hij samen met Wies Knipping op vrijdag 28 juni aan de waterkant bij het Ouhrlokaal van de DRU Industriepark.

Dit optreden vormt tevens de afsluiting van de Afrikaweek Oude IJsselstreek.

Meer informatie → Facebook event
Nieuws rondom het poppodium → Facebook groep


KOOP TICKETS

Bekijk ook