nieuws

Horeca arbeiders gezocht lees meer

60
Zaterdag 31.082019
Zaterdag 31.082019
toegang gratis
toegang gratis

Kidsfabriek (4 t/m 12 jaar)

Aanvang: 10:00
SSP-HAL
Genre: Special

Dit jaar vindt er voor de 7e keer weer een KIDSFABRIEK plaats in de SSP-HAL en wel op zaterdag 31 augustus. Het festival is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De toegang is gratis.


Tijdens deze dag kunnen verenigingen/deelnemers/organisaties zich profileren en hebben kinderen een leuke en afwisselende dag en maken kennis met verschillende aspecten van sport, muziek, natuur, gezondheid, vrijetijdsbesteding, dieren etc. Optreden op een “podium” is mogelijk.


Deelnemende verenigingen etc. nemen leden mee om hun sport te demonstreren en de kinderen te begeleiden. Als het weer het toelaat, zullen ook buiten de SSP-HAL activiteiten plaats vinden. In de SSP-HAL is tijdens deze dag eenvoudige en laag geprijsde horeca verkrijgbaar en gratis ranja voor de kinderen.