nieuws

Welkom terug! lees meer

60
Zondag 18.08 2019
Zondag 18.08 2019
toegang gratis
toegang gratis

Zomerfilm El Olivo

Film
Aanvang: 20:00
Ouhrlokaal
Genre: Special

Op een groot scherm in het Ouhrlokaal wordt de zomerse film El Olivo vertoond.

Alma heeft een speciale band met haar opa. Haar opa praat niet meer met haar vader omdat hij een 2000 jaar oude olijfboom heeft verkocht. Alma kan het niet langer aanzien en gaat met een oom en een vriend op zoek naar de boom om de familiebanden te herstellen.

Land: Spanje
Genre: Drama/Komedie
Duur: 100 minuten
Regie: Icíar Bollaín
Acteurs: Anna Castillo, Javier Gutiérrez en Pep Ambròs
Leeftijd: AL

Neem lekker plaats in onze zitjes en geniet van deze Spaanse film (speelduur 100 minuten). Grand café Het Schaftlokaal zorgt voor een overheerlijk Spaans hapje en drankje. Vooraf kun je ook genieten van een Spaans driegangenmenu voor € 29,50 (exclusief consumpties) in grand café Het Schaftlokaal. Reserveren kan via Het Schaftlokaal via 0315 - 820 201.

 

Bekijk ook