nieuws

Terug naar beginjaren van Genesis lees meer

60
Zondag 22.092019
Zondag 22.092019
koop tickets
koop tickets

Buurman en Buurman 4+

gaan kamperen (try out 16.00 uur)
Aanvang: 16:00
Rabobankzaal
Genre: Jeugd/Familie

Buurman en Buurman beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op één of andere manier altijd de mist in. Ook het afgelopen jaar hebben ze hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze….  Kortom, valt weer genoeg te genieten van de acties van de twee vrienden. A je to!  

Al ruim veertig jaar zijn ze druk aan het klussen en het lijkt er niet op dat ze daar binnenkort mee ophouden. Niet alles wat ze aanpakken lukt, maar Buurman & Buurman maken er toch altijd iets bijzonders van. 

Exclusief consumptie.

KOOP TICKETS