nieuws

Horeca arbeiders gezocht lees meer

60
Aanvang: 10:00
SSP-HAL
Genre: Special

Op 29 september 2019 is er een benefiet evenement. We gaan terug in de tijd en wel naar de jaren 50/60 en een klein beetje richting de jaren 70. Deze dag zal je terug brengen in deze mooie tijden. Hier kun je genieten van classic auto’s , jukeboxen, vintagekleding, vinyl platen en natuurlijk van geweldige Rock & Roll muziek, verzorgd door The Outbond Scallywag Carnival , The pretty boys and DJ Miss Twist. Goede rock and roll muziek is één, maar een mooie rock and roll dans maakt het compleet. Dus pak je rock and roll kleding uit de kast en ga met de voetjes van de vloer. Ook zullen diverse stands je smaakpapillen laten proeven van deze mooie jaren.

Kortom een dag voor de hele familie waar voor iedereen wat te zien of te doen is. Met de opbrengsten van deze dag worden er kindervoorstellingen georganiseerd in kinderziekenhuizen en Revalidatiecentra door heel Nederland. Meer informatie:  http://www.laathetziekekindgenieten.nl/info-programma

Toegang is € 5,00 en de tickets zijn alleen aan de deur te koop.

KOOP TICKETS