nieuws

Horeca arbeiders gezocht lees meer

60
Zaal open: 09:00
DRU Industriepark
Aanvang: 09:30
Genre: Special

Leer alles over tekst & beeld, instastories en nog veel meer..

Wil je dolgraag beter leren schrijven en fotograferen? Wil je álles weten over social media en heb je zin in een toffe dag bomvol leuke workshops? Kom dan op zaterdag 28 september naar Spot on you! Hét evenement voor mensen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn!

Wat gaan we allemaal doen? 

  • We trappen de dag af met het maken van een visionboard. We vertellen je wat het is, waarom wij erbij zweren en het voor iedereen superhandig is.
  • Heb je geen idee waar je over moet schrijven of krijg je de tekst maar niet op papier? Tijdens een workshop creatief schrijven leren journalisten Melisa Verheijen en Eline Doldersum je hoe je op briljante ideeën komt en ze mooi op papier (of social media) zet.
  • Fotograaf Valerie Visschedijk leert je tijdens haar fotografie workshop anders naar je omgeving kijken zodat je de meest waanzinnige foto’s kunt schieten zonder verstand te hebben van een camera.
  • Amber, ook wel bekend als The Social Good Girl, is dé expert op het gebied van Instagram. Tijdens haar workshop leert ze je alle in’s en out’s over het maken van instastories.
  • Ben jij een leek op social media? Heb je geen idee wat je moet posten, hoe je de juiste doelgroep bereikt of de ideale klant aantrekt? Gaan we je allemaal leren tijdens onze social media workshop.

Dat is nog niet alles. Het Yoga Huis zorgt voor de nodige ontspanning, er is de hele dag onbeperkt koffie en thee, er wordt een gezonde lunch geserveerd, je krijgt een goedgevulde goodiebag mee naar huis én … je krijgt er een ontmoeting met heel veel creatieve en inspirerende mensen gratis bij!

We starten de dag om 09.30 uur in het Ouhrlokaal op het DRU Industriepark in Ulft en zullen rond 16.30 uur eindigen met een borrel. De kaarten voor deze toffe dag kosten  €149,- per stuk. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

KOOP TICKETS