nieuws

Opening van DRU Inspiratiepunt lees meer

60
05.10 t/m 29.11 2019
Zaterdag 05.10 2019
toegang gratis
toegang gratis

Leonardo da Vinci tentoonstelling

Locatie: Afbramerij
Aanvang: 10:00
Afbramerij
Genre: Expositie

Het genie Leonardo da Vinci staat drie jaar lang centraal in het Duits/Nederlandse project ‘Leonardo da Vinci Innovation’.

In de maanden oktober en november 2019 strijkt de unieke reizende tentoonstelling “Leonardo da Vinci, Kunstenaar -  Uitvinder – Genie” neer in het CIVON Innovatiecentrum in de Afbramerij op het DRU Industriepark in Ulft. De uitgebreide overzichtstentoonstelling laat zien dat Leonardo da Vinci veel meer was dan de schilder van de Mona Lisa. Hij opende in de vijftiende eeuw zijn geest en was in zijn denken en doen zijn tijd vele honderden jaren vooruit. Leonardo da Vinci (1452-1519) staat te boek als de meest ruimdenkende en briljante wetenschapper, kunstenaar en uitvinder ooit. Vijfhonderd jaar na zijn dood is de belangstelling voor zijn werk onverminderd groot. 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur

De expositie 'Als je kijkt zie je meer' in de Commiesruimte zal tot eind november parallel lopen aan de Leonardo da Vinci tentoonsteling.

Bekijk ook