Zaterdag 12.10 2019
Zaterdag 12.10 2019
toegang gratis
toegang gratis

Muziek Meeting Achterhoek

Locatie: De Gruitpoort
Aanvang: 12:00
Externe locatie
Genre: Special

Een week voor de Popronde Doetinchem voor de eerste keer Doetinchem aandoet organiseren DRU Poppodium, De Nieuwe Oost, De Gruitpoort en Dag van de Achterhoekse Popmuziek gezamenlijk een dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt. Natuurlijk in eerste instantie de muzikanten zelf maar ook locaties die regelmatig live muziek brengen worden van harte uitgenodigd.

Alle stijlen vertegenwoordigd, pop, rock, dance, hip hop, singer-songwriter etc etc.

Op zaterdag 12 oktober worden 3 zeer interessante onderwerpen besproken en zijn alle muziek gerelateerde organisaties uit de Achterhoek aanwezig om met jou in gesprek te gaan. Poppunt Gelderland, Popronde, De Nieuwe Oost, Gelders Goed, Dag van de Achterhoekse Popmuziek, Where The Bands Are, 3voor12 Gelderland. Daarnaast is het de ideale gelegenheid om in contact te komen met andere muzikanten en evt speelplekken.

Alles op één dag, hoe mooi wil je 't hebben?

Dankzij een bijdrage van het Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek is deze dag vrij toegankelijk!

Muziek Meeting Achterhoek
Zaterdag 12 oktober 12:00-16:00
De Gruitpoort Doetinchem

Meld je aan voor het Facebook evenement.

Bekijk ook