nieuws

Vier met ons 10 jaar DRU Industriepark 🎂 lees meer

60
Vrijdag 25.10
Vrijdag 25.10
toegang gratis
toegang gratis

Optreden Ulfts Mannenkoor en Harmonie Ulft

Toegangsbewijs verplicht
Aanvang: 20:00
SSP-HAL
Genre: Orkestmuziek

Momenteel zijn alle gratis kaarten op. Wij verwachten maandag 21 oktober nog wat kaarten beschikbaar te kunnen stellen. Voor een reminder, stuur een mailtje naar info@harmonieulft.nl. Dan sturen wij u, zo gauw de kaarten online staan, een maitlje ter herinnering. Houd de mail goed in de gaten, want op = echt op!Harmonie Ulft en Ulfts Mannenkoor slaan wederom de handen ineens tijdens het 10-jarig bestaan van DRU Industriepark. Beide verenigingen zijn huisgezelschappen van het culturele centrum en zijn dan ook graag van de partij om een bijdrage te leveren aan het jubileumfestival eind oktober.

Tijdens het concert op vrijdag 25 oktober in de SSP-HAL zullen zowel koor als orkest van zich laten horen met een deel van hun repertoire voor het komende culturele jaar, maar brengen de gezelschappen ook gezamenlijk een aantal stukken ten gehore.
En wederom zal Micheline van Hautem in Ulft optreden. Van Hautem was al eerder te gast in de SSP-HAL met het programma Brel & Brass, waarin zij chansons van Jacques Brel zong onder begeleiding van Harmonie Ulft. Er zullen in oktober wederom nummers van Brel te horen zijn en misschien horen we iets van haar nieuwe show, waarin Ramses Shaffy een prominente rol heeft.

Let op: voor dit evenement is een (gratis) toegangsbewijs vereist.
Reserveer uw stoel via deze link.