nieuws

Terug naar beginjaren van Genesis lees meer

60
Aanvang: 15:00
Rabobankzaal
Genre: Klassiek Concert

Ondanks dat Max Philip Klüser (1994) op 6-jarige leeftijd begon met trompet, brak hij internationaal door met een instrument dat hij ‘pas’ vanaf 10-jarige leeftijd speelde; de piano. In zijn schooltijd maakte hij deel uit van het "Landes jugend orchester NRW". Hij voltooide zijn opleiding aan de conservatoria van Düsseldorf en Freiburg. Momenteel studeert hij aan de Mozarteum Salzburg met Jacques Rouvier. Voor zijn muziek ontving Philip verschillende (eerste) prijzen bij "van Bremen Concours" in Dortmund en "Jugend Musiziert" en de speciale prijs van de Hindemith Foundation. De laatste jaren was hij te zien in Beethovens 5e Pianoconcert met het Ravensburg Symfonie Orkest en in concerten in de 1800 Art&Concert Hall (Oostenrijk), het Victoria Theater Madrid en het Keulse Philharmonisch Orkest.

Tijdens zijn optreden in de DRU Industriepark speelt hij werken van Mozart, Brahms en Chopin.

KOOP TICKETS