nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Zondag 13.10 2019
Zondag 13.10 2019
tickets €15 75
tickets €15 75

Symfonisch Blaasorkest Gaanderen

Herfstkleuren (verhuring)
Aanvang: 11:00
Rabobankzaal
Genre: Theaterconcert

Met dit concert getiteld ‘Herfstkleuren’ (het derde optreden in de reeks ‘Vierjaargetijden Concerten’) presenteren dirigent Joop Boerstoel en zijn musici de veelkleurigheid van een symfonisch blaasorkest in diverse samenstellingen. Laat je verrassen door Slavonica van Philip Sparke (gebaseerd op de Slavische dansen van Antonin Dvořák), uitgevoerd door alle houtblazers van het orkest. Of het fraaie Valley of the Pinios van Kevin Houben dat de kopersectie en het slagwerk ten gehore brengen. Met het gehele symfonisch blaasorkest wordt onder meer muziek gespeeld van de Belgische componist Bert Appermont.

Symfonisch Blaasorkest Gaanderen is een springlevende vereniging die voortdurend aan de weg timmert, naar originaliteit en vernieuwing streeft en in veel opzichten de toon zet. Het staat vooral bekend om haar bijzondere thematische concerten, waarbij de muziek uiteraard centraal staat, maar ook alles uit de kast wordt gehaald op het gebied van entourage, decors en noem zo maar op. Het groot orkest speelt in de eerste divisie van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) en omvat ruim 60 musici. Daarnaast is er een opleidingsorkest waarin de jeugdige leden - naast hun opleiding aan de muziekschool - belangrijke orkestervaring opdoen.

De ticketprijs voor het concert van het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen is € 15,00 (incl. consumptie en garderobe, excl. bestelkosten) en niet € 19,25 zoals vermeld in de nieuwe theaterbrochure.


KOOP TICKETS

Bekijk ook