nieuws

We kunnen weer schaften! lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

De Meestervoorspeller komt troost en onzekerheid bieden aan alle mensen. Maar wie is ‘de Meestervoorspeller’, welke gedaanten neemt hij aan, is het de profeet die komt vertellen over de Messias, orakelt hij over een betere wereld of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld? Is de Meestervoorspeller Charles Aznavour of de joodse lijkensjouwer in de Tweede Wereldoorlog, is hij een nomade reizend door zijn eigen verleden, of een charlatan gebruik makend van de angst van mensen voor de toekomst… is hij alle vier? Gelooft de  Meestervoorspeller vooral in zichzelf? Is de Meestervoorspeller voorspelbaar? Viggo Waas was jaren ‘de Meestervoorspeller’ op de radio voor Edwin Evers bij Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen voetbal en Olympische Spelen. Nu voorspelt hij voor Mattie en Marieke en Q-music elke maandag de belangrijkste sportuitslagen.  Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde.

Onder het grote publiek is Viggo bekend geworden door zijn wekelijkse optredens in het VARA-programma Kopspijkers. Viggo speelde daarnaast in diverse films en series. Hij bracht twee CD’s uit Verbruid en Viggo zingt over. Viggo schreef ook één jeugdboek: Een tas vol linkerschoenen en de verhalenbundel Viggo drijft over. Bovendien is hij al jaren de Meestervoorspeller in het radioprogramma Evers Staat Op van Edwin Evers bij Radio 538.


KOOP TICKETS

Bekijk ook