nieuws

Vrijdag 24 januari in het DRU Theater: Angela Groothuizen lees meer

60
Vrijdag 08.112019
Vrijdag 08.112019
toegang gratis
toegang gratis

Boeken- en Platenmarkt voor Amnesty

Aanvang: 19:00
Ouhrlokaal
Genre: Special

Op vrijdagavond 8 november organiseert Amnesty-groep Ulft haar jaarlijkse grote boeken- en platenmarkt.  Het resultaat van een jaar lang inzamelen wordt te koop aangeboden. Veel inwoners uit Ulft en omgeving hebben het afgelopen jaar hun boekenkast opgeschoond, de zolder opgeruimd en de CD- en platenkast nagekeken. Al dit aangeboden materiaal is door de Amnesty groep opgehaald en uitgezocht. Duizenden boeken, platen en CD’s liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. Ook dit jaar wordt er een zeer grote sortering aangeboden. LP’s worden gesorteerd aangeboden, van klassiek tot pop en van cabaret tot Nederlandstalig. Ook singles, CD’s  en een grote partij DVD’s zijn er in de aanbieding. Daarnaast worden er duizenden boeken te koop aangeboden. Ook de boekenverzameling is zeer uitgebreid geworden en dit is gesorteerd in romans, pockets, informatieve boeken, buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips e.d. Dit jaar zijn er ook veel informatieve boeken over de Tweede Wereldoorlog beschikbaar. Ook een aantal bijzondere boeken en platen worden te koop aangeboden. 

Een tip vooraf: grote tassen meebrengen. De opbrengst van deze verkoop is voor Amnesty International.

Mocht je boeken en platen beschikbaar willen stellen, neem dan contact op met Anton Neijland (telefoonnummer 0315-631627)