nieuws

We kunnen weer schaften! lees meer

60
Zaterdag 16.11 2019
Zaterdag 16.11 2019
toegang gratis
toegang gratis

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Externe locatie
Aanvang: 12:00
Portiersgebouw
Genre: Special

Bekijk het blokkenschema op www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl/blokkenschema

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu. Het initiatief dat begon als een avond in de DRU Industriepark is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over tientallen locaties met honderden deelnemers. Iedere locatie, artiest of ander Achterhoeks initiatief kan zich inschrijven via www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl  Zo laten we samen de kracht van de levendige Achterhoekse muziekcultuur horen op deze speciale dag.

Dag van de Achterhoekse Popmuziek wordt mede mogelijk gemaakt door CEPA.

Bekijk ook